4.6 12
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1277418-001
Наличност: Неналичен
146.30лв. 227.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Висококачествена унисекс маркова раница UA Contender Backpack


Искате ли да си вземете практична, удобна и здрава спортна чанта? Предпочитате да носите раници в ежедневието си и за фитнес? Винаги избирате продукти, които са произведени от популярни спортни брандове?

Discount Mania представя на Вашето внимание един уникален модел на Under Armour, който се отличава с прекрасните си предимства, идеални размери и разкошно разпределено пространство.

При разработването на продукта, от бранда са вложили още следните характеристики:

- UA Storm technology е технология, която прави външната част водоустойчива, благодарение на което всички Ваши важни и ценни предмети ще бъдат на сигурно място;

HeatGear® презрамки, осигуряващи пълен комфорт, защото са подплатени и лесно регулиращи се за точно и правилно прилягане на раменете.

Дизайнът на модела е великолепен и направен така, че да има достатъчно отделения, в които практично да разпределяте вещите си. От двете страни има джобове за бутилки, както и здрава дръжка в горната част. В основното отделение е прибавена и преграда, в която можете да приберете лаптоп с размер до 15". 

Размер: 48 см. х 33 см. х 25,4 см. 

Обем: 34 литра.

Състав: полиестер.


Каква е подходящата употреба на UA Contender Backpack

Уникалната оригинална раница Under Armour е предназначена за спорт, училище, свободното време или за пътуване. Благодарение на превъзходното пространство с множество джобове можете да съберете перфектно предметите си. Ако държите на качествена и издръжлива спортна чанта, то този модел несъмнено ще Ви допадне, а сега е и със супер изгодна цена.