4.4 13
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1273274-040
Наличност: В наличност
57.80лв. 91.00лв.

Количество:

Оригинална унисекс маркова раница UA Hustle Backpack LDWR


Търсите ли си комфортна спортна чанта, която може да побере всичките Ви вещи за тренировка или учебници за училище? Искате удобен и качествен модел в изчистен дизайн? Винаги си взимате маркови раници на достъпна цена от известни производители?

Discount Mania предлага на вниманието Ви един превъзходен продукт от един от най-популярните спортни производители Under Armour. Моделът е уникално съчетание между идеална функционалност и великолепно разпределени отделения.

Този уникален продукт има следните предимства и характеристики:

- UA Storm technology предпазва от влизане на вода във вътрешността, осигурявайки покритие, което я отблъсква и така ще бъдете сигурни, че всичките Ви вещи са защитени и на сигурно място;

- прекрасни HeatGear® презрамки с безпроблемно регулиране на дължината. за постига чудесно и точно прилягане;

- много устойчиво дъно, което издържа на интензивна употреба.

Раницата разполага е перфектно изградена конструкция и идеално разпределение на джобовете. В основното отделение има и допълнително пространство за прибиране на лаптоп с размер до 15“. От едната страна е добавен и приятен мрежест джоб за бутилка, която да държите на лесно място.

Размер: 46 см. х 30 см. х 20 см.

Обем: 29 литра.

Състав: полиестер.


За кого е UA Hustle Backpack LDWR

Under Armour е подходяща за Вас, ако се нуждаете от раница за фитнес, за училище или за ежедневието. В този разкошен модел със сигурност ще съберете необходимите си вещи и ще ги организирате практично, така че винаги да ги откривате с лекота.