4.5 18
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1280695-001
Наличност: В наличност
87.10лв. 156.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Дамски черен спортен панталон UA LTWT Storm AF Jogger Pants 


Искате ли да спортувате с удобство и лекота? Нуждаете се от ново долнище, което е еластично и приятно за тренировки? Държите на престижните материали и качество на изработка?

Този прекрасен модел на Under Armour със сигурност ще впечатли всяка дама, която държи на спортната си фигура и комфорта през ежедневието. Качествата на дрехата със сигурност осигуряват несравнимо удобство, без значение дали сте решили да я носите във фитнеса или докато се разхождате навън.

За да бъдат максимално приятно и уютно долнището е изработено с немалко иновации, сред които:

Storm technology технология на Under Armour, която предпазва тялото като не пропуска вода или вятър;

Armour Fleece® е изключително мек и олекотен материал, който запазва топлината и е изключително еластичен за да позволи отлична мобилност на движенията;

- тъканите освен, че са леки са и дишащи и подпомагат за това влагата да не се запазва върху кожата.

Моделът е с много стилна кройка, която е стеснена с маншет при глезените. Горната част при талията е с еластичен колан и връзка, която ще подпомогне за идеалното прилягане. 


За каква употреба е най-подходящ UA LTWT Storm AF Jogger Pants

Спортният панталон, който Ви предлагаме от Discount Mania е прекрасен за дамите, държащи на спорта и тренировките, при това сега можете да си го вземете на неустоима цена. Той е отличен избор и за ежедневието, защото притежава несравними лекота и мекота за чудесно и приятно усещане през целия ден.