4.6 6
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1285037-907
Наличност: В наличност
104.50лв. 175.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Синя блуза за тренировки UA NoBreaks 1/4 Zip-UBL


Този модел от колекцията на Under Armour е предназначен да осигури комфорт по време на бягане и тренировка през по-хладните месеци. Ще получите топлината, от която се нуждаете, без това да е за сметка на дишаемостта на дрехата.

Блузата е направена с кройка по фигурата, която обаче не притиска тялото и не опъва. Цветът е много красив и наситен, за да внесе разнообразие в спортната Ви визия.

Използваната технология  Microthread в зоната на рамената, представлява много приятна материя, която не прилепва към кожата, но извежда потта към повърхността на дрехата. Така се подсигурява охлаждащо усещане и несравнимо удобство, докато спортувате.

В изработване на модела са вложени още следните подобрения:

4-way stretch construction е конструкция, която ще позволи на тялото и ръцете да се движат свободно във всяка посока;

- не е необходимо да се притеснявате за задържане на неприятна миризма, защото Anti-odor technology премахва микробите, която често я причиняват;

- платът изсъхва много бързо и подпомага за отстраняване на влагата, която се появява по кожата при интензивен спорт.

В допълнение ще отбележим, че логото е светлоотразително, за по-добра видимост при по-слаба светлина.

Състав: 93% полиестер, 7% еластан.


За кого е UA NoBreaks 1/4 Zip-UBL  

Тази оригинална блуза от Under Armour е прекрасна за мъжете, които се определят като спортна натура и поддържат тялото си във форма чрез тичане или редовно посещение на фитнеса. Тя е идеален избор и за ежедневието, защото е много мека и комфортна.

Ако искате качествена, оригинална и модерна спортна дреха на по-ниска цена, то възползвайте се сега от чудесното предложение на Discount Mania.