4.4 13
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3020193-400
Наличност: В наличност
125.40лв. 195.00лв.

Количество:

Тъмносини спортни обувки UA Remix 


Държите ли да поддържате модерен спортен стил? Винаги избирате оригинални продукти, които впечатляват с качеството и здравината си? Искате да попълните колекцията си от обувки с нов марков модел?

Ние Ви представяме идеалното решение от популярния спортен производител Under Armour. Маратонките са изработени със стил и съчетават уникален изчистен дизайн с комфорт и лекота на материалите.

Трябва да отбележим, че спортните обувки са подходящи и за по-топлото лятно време, защото горната им страна, както и вътрешността са съставени от много приятен текстил, който да обгърне стъпалата с удобство и мекота. Мрежестата материя създава едновременно добра вентилация и позволява отлична гъвкавост.

Областта на петата е допълнително подсилена, което ще предостави повече подкрепа и стабилност, като същевременно отличната подплата от вътре при глезените и езика спомага за прецизно и точно прилягане.

Оптимално ниво на мекота осигуряват стелката и междинната подметка EVA. Орелефената гумена подметка ще Ви осигури сцеплението с терена, от което се нуждаете, за да се сведат до минимум нежеланите инциденти.

Предимствата на модела включват:

- ниско тегло, което е особено важно, когато спортувате;

- дишащи материи и омекотяване за по-приятно усещане и стабилност;

- по-изрязан профил, който ще позволи по-свободни движения;

- супер цена от Discount Mania.


UA Remix за ежедневието или спорт

Това са маратонките за Вас, ако обичате да спортувате или държите на комфорта в ежедневието. От Under Armour са разработили спортните обувки така, че да са устойчиви, модерни и винаги актуални.