4.4 5
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1295773-101
Наличност: В наличност
202.10лв. 377.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Висококачествени мъжки спортни обувки UA Speedform AMP 2.0 


Този великолепен модел на марката Under Armour е специално разработен за спортисти и тренировки от всякакъв вид. Технологиите и иновациите, които са вложени в него ще Ви осигурят комфорт, стабилност и лекота на всяко едно движение.

Олекотената горна част от изключително издръжливи и устойчиви на натоварване материали, осигуряващи отлична мобилност и бързина. Конструкцията прецизно приляга по краката, за да им осигури не само забележително пасване и добра стабилност и повече подкрепа.

Маратонките са произведени и със следните предимства:

- иновативна конструкция UA SpeedForm® construction, която се адаптира към формата на стъпалата и така помага да можете лесно и напълно да се концентрирате в тренировките си;

- стелката SpeedForm® sockliner има функцията да помага за управлението на появилата се влага и същевременно предоставя по-хубава мекота;

- за по-комфортно и приятно бягане, междинната подметка EVA midsole осигурява супер омекотяване.

Подходящо поставеният TPU материал в задната част на обувките предоставя на петата допълнителна опора и създава подкрепа при всяка крачка. Стратегически изработените канали по гумената подметка дават по-добро сцепление и гъвкавост където е най-необходимо.


За какво са UA Speedform AMP 2.0

Превъзходните качества на Under Armour маратонките ги превръщат в разкошен модел за спортуване и за свободното време. Ако искате издръжливи обувки, които да поддържат интензивното Ви темпо, то предложението на Discount Mania без съмнение е точно за Вас, а сега можете и да се възползвате от намалената и по-достъпна цена.