4.3 9
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1289538-300
Наличност: В наличност
125.40лв. 195.00лв.

Количество:

Жълти спортни обувки за зала UA Spotlight IN


Искате ли ярки маратонки, с които винаги ще се отличавате? Търсите си да си вземете забележителен модел, който е едновременно модерен и изключително качествен? 

Супер меката изкуствена кожа, от която е изработена горната страна на този модел от Under Armour, осигурява много здравина и изключителен комфорт. Асиметричната система за завръзване с връзки предоставя плътно прилягане и отличен контакт с топката. Вътрешността е лека, а омекотяващата стелка OrthoLite има и антимикробна функция.

Гумената подметка е конструирана така, че да бъде по-ниска и по-близо до настилката, за да предостави добро сцепление с терена в залата.

Предимствата, с които спортните обувки Under Armour са разработени са:

- стилен спортен дизайн в атрактивни цветове;

- в изработката им не е добавено ненужно тегло и те са леки и стабилни;

- предоставят свобода и гъвкавост при всяко движение.


За какво са подходящи UA Spotlight IN

Този модел е идеален за футбол и спортни дейности в зала. Направен е така, че да доставя опора на ходилата и да направи играта Ви още по-добра, ползотворна и приятна.

Ако и Вие държите на марковите и 100% оригинални маратонки, то тези от Under Armour ще Ви очароват с визия, удобство и лекота. Можете още сега да се възползвате от предложението на онлайн магазин Discount Mania и да си ги закупите на феноменална цена.