4.3 7
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3000088-400
Наличност: Неналичен
195.00лв.

Количество:

Мъжки оригинални маратонки за баскетбол UA Surge 


Обичате ли баскетболната игра? Това е вашият любим спорт и често тренирате? Време е да си вземете спортни обувки, които да осигурят комфорт и подкрепа за стъпалата, но и да са с по-разумна цена?

Discount Mania Ви представя продукт, който е точно за Вас от известната марка Under Armour. С тях ще се насладите изцяло на тренировката си и винаги ще се чувствате удобно.

Горната част осигурява по-добра поддръжка и стабилност, защото в нейната направа са използвани много солидни и издръжливи материали. Естествената кожа подобрява издръжливостта, докато дишащата текстилна материя набавя нужните вентилация и гъвкавост. Точното прилягане и опора за глезените се осигурява благодарение на леко завишената профилна конструкция.

Допълнителните преимущества и характеристики на баскетболните спортни обувки включват:

Die-cut EVA sockliner е вътрешна стелка, която омекотява зоната под ходилата и така им набавя необходимата подкрепа;

- EVA midsole мек и гъвкав материал в междинната подметка, подобряващ комфорта и намаляващ интензивността на ударите при отскачане;

- гумена подметка с подходящ релеф, който да направи по-добро сцеплението с терена в залата.


За кого са UA Surge 

Маратонките Under Armour са подходящи за баскетболни играчи, както на начално ниво, така и на по-напреднало. Дизайнът, цветовете и визията на модела го правят предпочитан избор и за ежедневието.