4.6 14
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3020620-001
Наличност: В наличност
167.20лв. 247.00лв.

Количество:

Мъжки черни баскетболни спортни обувки UA Torch 


Търсите ли си комфортни маратонки, с които да тренирате любимата си игра? Обичате да спортувате винаги с добри и качествени обувки? При избора си на модели държите те да бъдат 100% маркови и с по-разумна цена?

Discount Mania Ви предлага уникален продукт на Under Armour, който няма как да не Ви впечатли с престижна и здрава изработка, както и с изчистен модерен дизайн. Високопрофилната конструкция добавя опора на глезените и прави по-стабилни движенията.

Идеалната горна част от текстил и синтетика създава отлична дишаемост и същевременно поддържа ходилата. Вътрешността има подходяща подплата за удобство и правилно прилягане. 

Under Armour са се постарали маратонките да бъдат максимално комфортни като са добавили следните предимства:

- Die-cut EVA sockliner стелка, която набавя мекота под стъпалата и им предоставя допълнително стабилност;

- Full-length Micro G® Foam Midsole междинна подметка за повече възвръщане на енергия от всяко движение;

- анатомичните канали на подметката позволяват естествена гъвкавост и същевременно способстват за максимален контрол и сцепление с терена.


За кого са UA Torch

Престижните спортни обувки са подходящи за баскетболисти на начално или напреднало ниво. Те ще Ви осигурят удобство и подкрепа по време на всяка игра или тренировка. Трябва да отбележим, че поради чудесните качества на модела, той е изключително подходящ и за ежедневна употреба.