4.3 9
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3020005-001
Наличност: В наличност
146.30лв. 227.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Дамски маратонки за спорт UA W Charged Escape


Предпочитате ли да прекарвате част от свободното си време във фитнеса? Поддържате фигурата си и обичате често да спортувате? Тренировките са важни за Вас и за това винаги се подготвяте с качествени и здрави спортни обувки?

На топ цена Discount Mania има уникално предложение към трениращите дами, а по-точно превъзходен, издръжлив и модерен модел от популярната фирма Under Armour. Стилната му визия и престижната изработка ще Ви очароват още от пръв поглед.

Леката дишаща горна страна обгръща стъпалата със стабилност и комфорт, като едновременно с това предлага по-добра вентилация и гъвкавост. Подплатата на вътрешната страна е от текстил, за да пасне идеално на ходилата.

Немалко са технологиите и предимствата на модела, сред които трябва да отбележим следните:

- иновативната конструкция UA SpeedForm® е формована така, че да прилегне чудесно на петата и да осигури подкрепа и стабилност;

- стелката Molded Micro G® footbed е разработена с омекотяваща функция, като се приспособява по формата на ходилата и предоставя персонализирано пасване;

- двуслойната междинна подметка Dual-layer Charged Cushioning® midsole е по-здрава и твърда под петата, но по-мека под зоната на пръстите. По този начин се осигурява оптимална комбинация, създаваща подкрепа и опора.

Подметката осигурява пълен контакт със земята, докато солидните релефни канали набавят гъвкавост, където е най-необходимо. Допълнително подсилени са и местата, които се изтъркват най-често и това подсилва подметката и предоставя повече издръжливост и устойчивост.


За какво са предназначени UA W Charged Escape

Маратонките Under Armour са великолепно решение за спорт, защото със сигурност ще Ви осигурят несравним комфорт, стабилност и лекота. Благодарение на тях ще имате нужната подкрепа за стъпалата и можете максимално да се концентрирате върху тренировките си.