Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)

Историята на UGG започва през 1978 година, когато млад австралиец основава марката край бреговете на Южна Калифорния. Само няколко години по-късно, UGG вече е един от символите на Калифорния, а зад това разбира се се крие любовта на дизайнера към океана, която е споделяна и от местните жители.

Какво предлага UGG

Първоначално марката UGG е съсредоточена в облекла за летния сезон и за слънчевото калифорнийско време, но постепенно марката се разраства и става все по-популярна и извън този неустоим щат.

UGG се превръща в бранд, който започва да намира все по-голямо приложение в ежедневието. Стоки на компанията се произвеждат и предлагат за всяко едно време от годината. Предлагат се и зимни колекции, както и облекла, които да се носят при много по-хладен климат.

За кого произвежда облекла UGG

Компанията за модни облекла и аксесоари UGG произвежда продукти за всеки. Сред клиентите им са мъже, жени и деца, което показва, че марката е насочена е само към всички потребители без оглед на техния пол, но произвежда и качествени продукти за хора от всички възрасти.

От най-малките, през младежите, та чак като се стигне до хора от третата възраст, марката създава висококачествени и модерни облекла за всеки, който държи на добрия външен вид.

Удобство без еквивалент с UGG

UGG създава своите продукти като изключително внимателно подбира материалите за изработка. Това неизменно говори за грижа по отношение удобството и комфорта на клиента. Много големи брандове през годините са забравили, че дрехите трябва не само да изглеждат добре, но да бъдат и удобни, но UGG не е от тях.

Какви стоки можете да намерите в UGG

Известната калифорнийска марка вече е и в България, а в нейния богат асортимент можете да се потопите с удоволствие. С усет към красивото се предлагат кожени якета, зимни и пролетни модели, дънки, пуловери, жилетки, тениски, обувки, шапки, както и много други аксесоари.

Какво ще намерим в DiscountMania

Ние от DiscountMania ви предлагаме възможността да пазарувате при изключителни условия от нас. Предлагаме ви огромен избор от висококачествени продукти и луксозни стоки.

Ще можете да се възползвате от изключителни намаления. Пазаруването при промоционални условия винаги е атрактивно и примамливо. Това важи особено когато срещу вас има сериозна и утвърдена марка, каквато е UGG.

Оригинални стоки на известната марка ще намерите с неустоими отстъпки от цената, което ще направи удоволствието от пазаруването още по-голямо. Не на последно място можем да добавим и това, че марката предлага на своите потребители шанс да се докоснат до стоки, които са ръчно изработени в Австралия и САЩ, което създава усет за истински контакт с хората отвъд океана.