4.5 19
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1293035-003
Наличност: В наличност
216.00лв. 325.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Стабилни и здрави мъжки маратонки Under Armour

Under Armour Charged Legend TR са изключителен модел, с който винаги ще бъдете в крак с модните спортни тенденции

Имате ли нужда от стабилни маркови маратонки? Трябва Ви актуален модел, който да се съчетае идеално със спортният Ви стил? Предпочитате високото качество и не правите компромис с това? 

Този модел маркови маратонки от Ъндър Армър се характеризира не само с качеството си, но и с вложените иновативни технологии за производството му, които са:

EVA sockliner - омекотяващ EVA материал, използван във вътрешната стелка. Това осигурява комфорт и мекота за стъпалото;

- Full-Length Charged Cushioning® midsole технология, в междинната подметка на маратонките. Нейната функция е да осигури оптимална мекота, която от своя страна да абсорбира натоварването за крака;

Reinforced webbed lacing system - осигурява отлично и прецизно завръзване.

Маратонки са изработени от много здрав текстил във външната си част, комбиниран със синтетични наслагвания, за да се повиши стабилността. Външната конструкция при петата подобрява задържането и устойчивостта.

Като допълнение ще обърнем внимание и на форморованите гумени елементи в страничната част. Те поддържат и стабилизират страничните движения.

Подметката е с дизайн Micro-circular outsole pattern, което означава, че тя гарантира отлично сцепление с всяка настилка.

За кого е Under Armour Charged Legend TR 

Маратонките са удачен избор за всеки, който държи на качествените и стабилни спортни обувки, при това на добра цена. Дизайнът е модерен и актуален, което ще Ви осигури отличаваща се спортна визия. Този впечатляващ модел от Under Armor бързо ще се превърне във ваш любимец.

Ние от Discount Mania Ви гарантираме, че това са спортни обувки, които ще носите с удоволствие и комфорт.