4.5 10
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1293035-076
Наличност: Неналичен
325.00лв.

Количество:

Качествени мъжки спортни обувки Under Armour Charged Legend TR


Искате стилни и престижни маратонки? Винаги взимате модели, които имат модерен дизайн и престижна изработка? Доверявате се на спортните продукти на известните брандове?

Discount Mania Ви предлага Under Armour Charged Legend TR. Този превъзходен модел на популярната марка е с изключително модерен дизайн, характеризиращ се с отлично качество и здравина.

За повече устойчивост и издръжливост горната част съчетава синтетика с текстилен материал. Така обувките са гъвкави и едновременно с това много стабилни, за да предоставят подкрепа за ходилата при всяка стъпка.

Under Armour са направили маратонките още по-комфортни, благодарение на следните предимства:

Full-Length Charged Cushioning® Midsole за максимално добро омекотяване в междинната подметка, което редуцира интензивността на шока и ударите;

- формованите гумени странични елементи увеличават издръжливостта и осигуряват повече опора на страничните движения;

- гумената подметка има превъзходно сцепление с всички видове настилки, докато гъвкавите канали подпомагат естествената мобилност.


За какво са предназначени

Оригиналните маратонки Under Armour са идеални за свободното време и ежедневието. Проектирани са така, че да създават дълготрайно удобство през целия ден. Модерният им спортен облик, както и уникалната комбинация от цветове придават още по-актуална и неотразима визия. Ако искате маркови обувки на разумна цена, то ние сме сигурни, че нашето предложение няма как да не Ви очарова.