4.5 17
Брандове Under Armour
Код на продукта: 1293035-105
Наличност: Неналичен
202.10лв. 325.00лв.

Количество:

Мъжки сиви спортни обувки Under Armour Charged Legend TR


Искате ли нови ежедневни маратонки? Винаги моделите, които избирате за себе си трябва да бъдат 100% оригинални и автентични? Държите на високото качество, което притежават марковите спортни продукти?

От нашата колекция Ви предлагаме уникални спортни обувки от Under Armour, които несъмнено ще грабнат вниманието Ви. Дизайнът им е прекрасен за свободното време, защото са разработени така, че да бъдат удобни, стилни и модерни.

Леката мрежеста горна част разполага с подсилващи наслагвания при пръстите и петата, които дават повече стабилност и издръжливост. За вътрешността е използван много приятен текстил, за да пасне моделът идеално на стъпалата.

Важно е да подчертаем и предимствата, определящи маратонките, а те са:

- EVA вътрешна стелка за дълготраен комфорт в зоната под ходилата;

- Full-Length Charged Cushioning® midsole междинна подметка за забележително омекотяване и поемане на натоварването при динамични движения;

- стратегически поставените гъвкави канали по подметката подпомагат естествената мобилност на краката, като същевременно страничните гумени елементи дават допълнителна опора.


Какво е предназначението на Under Armour Charged Legend TR 

При разработката на обувките от Under Armour наистина са се постарали да ги направят максимално удобни за Вашето ежедневие и свободно време. С тях винаги ще изглеждате великолепно и модерно и ще се чувствате приятно всеки път, когато излезете на разходка. За това поръчайте си още днес този модел на намалена цена от магазин Discount Mania и ние сме убедени, че ще бъдете възхитени.