4.4 15
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3021646-001
Наличност: Неналичен
153.30лв. 227.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки маратонки за спорт Under Armour Charged Spark 


Важно ли е за Вас да си вземете висококачествени спортни обувки? Избирате моделите, с които можете да ходите на фитнес, но са удобни и за свободното време? Предпочитате първокласните продукти, които произвеждат топ спортните брандове?

Under Armour Charged Spark е възхитителен модел, на който да разчитате, когато трябва да отидете на тренировка и да бъдете убедени, че ще си осигурите стабилност и опора при всяко движение. 

Прекрасно изградената конструкция съчетава олекотени материали, позволяващи отлична гъвкавост и добра мобилност. Мрежестите текстилни панели доставят приятна вентилация и помагат краката да се задържат охладени. 

Under Armour са се постарали да вложат още следните предимства при разработването на обувките:

- вътрешна Molded Micro G стелка, която има функцията да се приспособява към формата на стъпалото на атлета, като така едновременно осигурява прецизно и правилно прилягане, но и хубаво омекотяване;

Charged Cushioning® предоставя допълнителна здравина и помага за възвръщането на енергия;

- гумената подметка с изградени дълбоки релефни канали създава перфектно сцепление с настилката и подходящата гъвкавост, където е най-необходимо.


За кого са подходящи

Ако Вие сте активен спортист, търсещ качествени маратонки, то несъмнено този модел е за Вас. Той е предназначен за хората, които държат на комфорта по време на тренировка и ежедневието и осигурява важната подкрепа при всяка крачка. 

В колекцията на магазин Discount Mania можете да откриете още стилни, маркови и автентични продукти на Under Armour, при това на забележителна цена.