4.4 12
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3021491-002
Наличност: В наличност
146.30лв. 227.50лв.

Възможни варианти

Количество:

ИНФОРМАЦИЯ

Телефон DiscountMania
Нужда от помощ?
0877 091 700

Право на връщане DiscountMania
14 дни право на
връщане

Оригинални стоки от DiscountMania
Оригинални стоки
от DiscountMania

Маркови маратонки за спорт Under Armour Commit TR X NM  


Искате ли качествено изработени спортни обувки, с които да можете да тренирате? Избирате тези модели, които са от добри и известни производители? За Вас е важно маратонките Ви да бъдат от престижен бранд и да са на достъпна цена?

Именно такъв продукт Ви предлага онлайн магазин Discount Mania. Обувките от Under Armour несъмнено се отличават със своя неподражаем стил, забележителен дизайн и прекрасен комфорт, който осигуряват винаги когато ги обуете. 

Олекотената конструкция на модела е направена от текстил и кожа. Мрежестите материали способстват да се създаде вентилация, докато наслагванията подобряват конструкцията, правейки я по стабилна и издръжлива. Използваният TPU елемент в задната част предоставя опора за петата и се грижи да я задържа на място.

Към първокласните качества на обувките, трябва да отбележим и подобренията, които от Under Armour са добавили, а те са:

- за прекрасен комфорт във вътрешността е поставена стелка, имаща свойството да омекотява и да приема формата на ходилата. По този начин се постига превъзходно и точно прилягане, както и приятна мекота;

- възвръщаща енергията междинна подметка Charged Cushioning® midsole;

- външната част на подметката е изработена със стратегически поставени канали, правещи сцеплението отлично, но и дават гъвкавост на движенията.


Какво е предназначението на Under Armour Commit TR X NM

Забележителното на тези маратонки е, че с тях можете да спортувате или да ги носите през свободното си време. Без значение дали ще предпочетете да си ги вземете за фитнес или ежедневието, те ще осигурят на стъпалата Ви мекота и удобство.Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!