4.5 11
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3020224-001
Наличност: Неналичен
165.00лв.

Количество:

Мъжки високопрофилни маратонки Under Armour Jet Mid


Обичате ли да носите спортни обувки дори и при по-хладно време? Предпочитате модели от естествена кожа, които несъмнено са здрави и издръжливи? 

На намалена цена Discount Mania Ви предлага супер продукт на компанията Under Armour, с който винаги ще се чувствате удобно и приятно. 

Външната страна комбинира естествена кожа с текстилни материали за по-добра поддръжка и подпомагане за обръщението на въздуха. Подобреното омекотяване в областта на глезените създава повече комфорт и подкрепа. Предната част при пръстите е допълнително подсилена, което способства и за по-голяма продължителност на употреба и здравина.

Спортните обувки разполагат още със следните преимущества:

- EVA вътрешна стелка за омекотяване при всяка крачка;

- междинна подметка от EVA материал, която предоставя лекота на всяка стъпка, като същевременно подпомага да се понижи сътресението за стъпалата;

Издръжливата солидна гумена подметка впечатлява с устойчивост на износване, както и осигурява стабилни движения и отлично сцепление.


За каква употреба са най-подходящи Under Armour Jet Mid

Маратонките са много удобни за ежедневието, защото предоставят не само добра опора на ходилата и глезените, но омекотяват точно на местата където е най-необходимо. От Under Armour са създали перфектен модел, на който да можете да разчитате и за спорт и за свободното време.