4.5 10
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3020224-500
Наличност: В наличност
132.40лв. 214.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки оригинални маратонки за баскетбол Under Armour Jet Mid


Обичате ли да тренирате баскетбол? Това е Вашият спорт? Винаги си взимате максимално комфортни и издръжливи спортни обувки?

Discount Mania Ви представя топ модел, който е точно за Вас, а именно оригинален продукт на известната марка Under Armour. 

Изработката на маратонките включва следните качествени материали:

- естествена кожа комбинирана с текстил за горната страна. Тяхното съчетаване осигурява дишаемост и отлична подкрепа;

- вътрешна подплата от текстил. Перфектно направената висока профилна конструкция създава на глезените мекота и им дава допълнително опора;

- издръжлива гумена подметка с подходящо изграден грайфер, предоставящ по-добро сцепление с настилката в залата.

Мрежестите панели през средната част на спортните обувки предоставя много приятна вентилация и така чудесно създава усещане за комфорт и лекота. Формованата EVA междинна подметка се грижи за намаляването на ударите при тренировка, благодарение на олекотения материал, от който е направена.


За кого са Under Armour Jet Mid

Баскетболните маратонки са идеални за всеки, който често спортува и държи на удобството по време на игра. Благодарение на характеристиките им те ще подпомогнат да се чувствате по-приятно и докато се разхождате в ежедневието си.  При нас в Discount Mania можете да откриете превъзходни модели с марка Under Armour при това на по-достъпна цена.