4.5 10
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3020623-001
Наличност: В наличност
139.40лв. 214.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки оригинални баскетболни маратонки Under Armour Jet Mid


Харесва ли Ви често да тренирате любимия си спорт? Винаги се подготвяте за игра с качествени маратонки, които да осигуряват комфорт и стабилност? Предпочитате да си вземете оригинални обувки на по-ниска цена, на които можете да разчитате?

Онлайн магазин Discount Mania предлага на Вашето внимание актуален модел на популярната спортна компания Under Armour, изработен с усет към всеки детайл, така че да бъде максимално издръжлив и комфортен.

За повече гъвкавост, както и постигането на хубава вентилация, горната част е съставена от дишащ мрежест текстил със синтетика. Високата конструкция около глезените, както и подходящата подплата във вътрешността, създават перфектна опора и подкрепа.

Допълнителните предимства, които характеризират маратонките включват:

- Die-cut EVA sockliner стелка се грижи за набавяне на важната мекота под ходилата;

- формованата междинна подметка EVA подпомага да се чувствате по-добре по време на тренировка, защото редуцира сътресението в стъпалата, което често се причинява от отскоци, бягане и динамични движения;

- уникално проектираният грайфер на подметката способства да запазите стабилност на игрището и предоставя оптимално сцепление.


За кого са Under Armour Jet Mid 

Стилният престижен модел от Under Armour е подходящ за спортуващите баскетбол в зала. Поради феноменалните си качества, маратонките осигуряват удобството и подкрепата, които са Ви необходими, за да се насладите напълно на всяка една тренировка.