4.3 9
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3020622-002
Наличност: В наличност
139.40лв. 227.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Престижни мъжки баскетболни маратонки Under Armour Lockdown 3


Търсите ли си здрави спортни обувки, с които да можете да тренирате? Винаги си избирате стабилни маркови модели, защото имат превъзходно качество? Трябват Ви оригинални маратонки с достъпна цена?

Онлайн магазин Discount Mania Ви предлага продукт, който несъмнено е точно за Вас. От популярната компания Under Armour са се постарали да изработят обувките така, че да можете да разчитате на тях винаги, когато искате удобство и подкрепа за ходилата си, независимо дали за ежедневието или докато тренирате.

Дишащата текстилна горна част е комбинирана с наслагваният от кожа и лека синтетика, което осигурява прекрасна странична опора, както и подкрепа през средната част на ходилата. Идеално формованият TPU елемент при петата добавя повече защита и издръжливост. Допълнително стабилност за глезените осигурява също така и по-високата профилна конструкция.

За чудесното омекотяване на модела, Under Armour са се погрижили чрез:

Die-cut EVA sockliner вътрешна стелка за прекрасна мекота под стъпалата;

EVA midsole междинна подметка намаляваща сътресението.

Устойчивата и солидна гумена подметка спомага за отличен контрол на движенията и сцепление с настилката в залата.


Каква е подходящата употреба на Under Armour Lockdown 3

Предназначението на този възхитителен модел е за баскетбол или за свободното време. Разработен е така, че да бъде изключително комфортен, както за спорт, така и за всеки ден.