4.4 20
Брандове Under Armour
Код на продукта: 3000288-600
Наличност: Неналичен
174.20лв. 279.50лв.

Количество:

Оригинални мъжки спортни обувки Under Armour Speedform Intake 2 в красив червен цвят


Искате ли да си вземете маратонки за бягане и тренировки? Търсите си модел на по-ниска цена от известен бранд? Предпочитате обувки, които са достатъчно комфортни за динамични личности като Вас?

Discount Mania Ви предлага великолепен модел на Under Armour, подходящ за честа и интензивна употреба, защото в неговата разработка са използвани здрави материали, предпазващи от бързо захабяване.

Маратонките са произведени с немалко подобрения и забележителни характеристики, сред които:

- иновативна UA SpeedForm конструкция, благодарение на която се помага за максималното концентриране и фокусиране по време на спорт, защото се адаптира към ходилата и осигурява перфектно прилягане;

- междинна подметка с компресирана пяна Charged Cushioning, която дава по-голяма издръжливост, осигурявайки мекота и възвръщане на енергия;

- прекрасният стабилизиращ материал при петата създава допълнителна подкрепа в задната част на стъпалата.

Очарователната горна част е разработена така, че да бъде изключително лека, мека и гъвкава, но същевременно и много дишаща, набавяйки нужната вентилация. Високоустойчивата на абразия гумена подметка е подсилена под петата и разполага с разкошен грайфер за постигане на отлично сцепление с настилката.


Какво е предназначението на Under Armour Speedform Intake 2

Уникалните мъжки маратонки са подходящ избор за провеждане на редовни и интензивни тренировки, за бягане или за ежедневието. Независимо дали искате удобство през деня или по време на спорт, то с тези обувки от Under Armour несъмнено ще се чувствате перфектно във всяка ситуация.