Вашата количка е празна!

Марката Union State е предимно ориентирана към това да се постигне баланс между удобството и свежия дизайн в създаването и изработването на облекла. Съвременният почерк прави марката име, което изключително лесно продава създадените него артикули. 

Марката се е превърнала в олицетворение за младежка мода, която да удовлетвори нуждите на младите хора от големите градове, както и на онези, които предпочитат да се придържат към по-скоро младежкия стил.

Какво предлага Union State

Union State е марка, която се е ориентирала повече към мъжката половина от потребителите. Именно в тази сфера компанията предлага огромно разнообразие от продукти, с които се стреми да удовлетвори потребностите на предимно мъжката си аудитория.

Компанията предлага широка гама от висококачествени продукти. Сред тях преобладават облеклата, макар че се предлагат и други аксесоари. Тук ще намерите голям избор от якета за зимата и преходните сезони, фланели, пуловери и тениски, джинси и маратонки, шапки и много други.

Кой пазарува от Union State

Union State е бранд, който се насочва към по-младите потребители. Стилът подсказва, че най-често произведените продукти се купуват от мъже на възраст между 18 и 35 години, като това формира основна част от почитателите на марката.

Стилни и модерни, тези облекла имат за цел да внеса удобство и свежест в ежедневния начин на живот когато се срещаме с приятели, излизаме да се забавляваме, работим или посещаваме лекции в университета.

Стил и излъчване

Облеклата които се предлагат в търговската мрежа под марката Union State са в типичен ърбън стил. Те са вдъхновени от големи западни градове, каквито са Ню Йорк и Лондон. Изборът на цветове, надписи, щампи и цветови съчетания се подбират внимателно и с цел постигането на конкретен ефект.

Удобство и топ дизайн

Облеклата са насочени към постигането на максимален комфорт, който да се постигне чрез добре подбраните материали, от които дрехите са изработени. Набляга се на това, че в днешния натоварен начин на живот ние търсим нещо, което да ни накара да се чувстваме удобно докато го носим.

Какво можем да намерим в DiscountMania

DiscountMania е едно от най-добрите места за пазаруване. Предлагаме ви възможността да намерите на невероятно добри цени продукти от вашата любима марка. Union State предлага много голямо разнообразие от продукти на българските потребители.

От своя страна DiscountMania дава възможност да се възползвате от изключително добри условия при покупка. Можете да получите изключително атрактивни отстъпки, които да направят дори и по-скъпи артикули по джоба ви, като по този начин направите един практичен избор.